• 0-02-05-cb59223b23933b177bd7a3f3048464f35b0f3ede2ebc63c9449d4a327f467ed8_de3d172b
  • 0-02-05-907a21e2151e2c7d12a7a571f5e6c160e64dcf261dabf81a65aa85aefdbe8b71_3e59229b
  • 0-02-05-5f53512f793bded4ad4529e259b0c2171464646635eecc7443329679068ace92_c034e395
  • 0-02-05-3685ffc898c2ca5a4b9b440feebaf6ae9493a2f9ba5d431d05d6cf3695419b49_a9846e35
  • 0-02-05-878101eb66fb93ad3a8e1a7af232ce0178813627f98fad6bccdaf641a4bb371a_3a413da5
  • 0-02-05-fbf9e560cc0e7514b76bff109bcef5895f85ecc7ee88129a910161b269107598_fdaf27b5
  • 0-02-05-09d8ea805a2bd7f948389c1d9f00fdfe1283e30ec4b17b74ce88aad218c1f7b9_5334a7c7
Dardani
Dardani, Pristina, Municipality of Pristina, 10000, Kosovo
Qira 250€ - Banesë
E7238 50 2 Dhoma

Banesë me qira Kati -IX-
Te nenkalimi Santea
Kuzhinë,dy dhoma gjumi,banjo,koridor.
Shifra -0201
Tel dhe viber :
049/399-500/049/399-600/049/399-700
Banesat e tjera mund ti shihni ne www.facebook.com/esenca2