• 0.02.01.a9cd04702a6cf483cd14c5e4ff524f498bff56db42e9c7acc6a13b5ab5f0cd59_full
  • 0.02.01.3f33255b938ede81b07b9431025d61643b3aa7ad232a858e6ca66fa52bc7239c_full
  • 0.02.01.bd1df9ec45901be70427a21d0e7e78e01b67c46bd0f28f0a88f3e110ed6661ed_full
  • 0.02.01.acc4f99cfbdb635f054d368e33f0406e8512c717348590dfba0a65cefb9bce76_full
  • 3cf4fbbdfdd3200eec134bdec092dd8005315f8bd3a3321665a352547be79844_full
  • 0.02.01.e26cfb5276d28a148801b61e068ff75fc52e30cf30c23f1a81c4a78bebacefbf_full
  • 0.02.01.e120a580cdafbe600bed12923f7a9dcfb8b44c3ccf399bb996d7e074efb7cc7d_full
Dardani
Dardani, Pristina, Municipality of Pristina, 10000, Kosovo
Qira 270€ - Banesë
E7780 60 3 Dhoma

Banesë me qira
Sallon ,kuzhinë,dy dhoma gjumi,banjo,koridor.
Shifra -0344-2
Tel dhe viber :
049/399-500/049/399-600/049/399-700
Banesat e tjera mund ti shihni ne www.facebook.com/esenca2