• 0.02.01.985e8c0f7f3e739d85be41d1198fd796ba75def7e1c7149350765d7995e79133_full
  • e23ee2b093b92dc5c66da217dd8cc04778bd7820b6c6f1bd960c3c72700439ee_full
  • 0.02.01.ee2f1ba1998f247a76df4101eb24fa6b103a37cabc97125686e4e3ab13c04c17_full
  • 0.02.01.3058a2afdf3fe99922d366eee7cffaa2e4a75b2224ddbd3c8d91a22ed15974e7_full
  • 0.02.01.e7d25476021337db4a77a947e7aaf0e93acb00ae42016e9ac39a741f6aca7b6d_full
  • 39c1ae2befe07f7fb1855804f4e0cc2050ad186cf5c2f433e6d5041a82ecaf6a_full
  • 0.02.01.ee30d2f6d413263f0cb9730f7cb105dd78a10e588d8105e368d9fc50a8d73afd_full
Dardani
Dardani, Pristina, Municipality of Pristina, 10000, Kosovo
Qira 450€ - Banesë
E7772 100 4 Dhoma

Banesë me qira
Sallon ,kuzhinë , tre dhoma gjumi,banjo,koridor.
Shifra -0343-1
Tel dhe viber :
049/399-500/049/399-600/049/399-700
Banesat e tjera mund ti shihni ne www.facebook.com/esenca2

Karakteristikat