• 0.02.01.3d4162df5ee0f83a2d6cd78e387e84d14c35ff685ca30d9b7a481ff2c52c4d37_full
  • 0.02.01.8d1a07df9e1522b6363d922ea19ab455f1618e08d1d1e76cb805b223a268275c_full
  • 0.02.01.ce7fb9680e9d50676bb78cf73fc53614b0ea1e298a29641551365a8d7b515208_full
  • 0.02.01.79d4b22c86238fc829731e500c5845c8a9ed76f5357facb45f5a64470dedf5d9_full
  • 0.02.01.608612db23c4d4956c022546322dfdbddaa89006407c569dd22026058082d633_full
  • 0.02.01.d111215113209a0092b675ed52ba30763c2976e15dad42f1c38b446c76a5ae69_full
  • 0.02.01.224b521c9eef8aaa4bce737bf74c3f012dc12c511f50a0ae7086b02ea8551fa6_full
Dardani
Dardani, Pristina, Municipality of Pristina, 10000, Kosovo
Qira 300€ - Banesë
E8025 70 3 Dhoma

Banesë me qira Kati-V- Te Santea
Sallon,kuzhinë,dy dhoma gjumi,banjo,koridor.
Shifra -0413-1
Tel dhe viber :
049/399-500/049/399-600/049/399-700
Banesat e tjera mund ti shihni ne www.facebook.com/esenca2