• 0-02-04-1de66ea2037f3c72ed5ddd908f97cef8696ff3f18d9869d6acd1c98faf217cd3_38062b13
  • 0-02-04-14431a337842137ee61d37e1ee4bd7b8968f9e37dbc22d8adf7e26d2445ddde8_1922b16c
  • 0-02-04-4537114cfc5f3e28831a180d314674defb46a10f6d7943d6fd631b04eb418c36_1dafff4
  • 0-02-04-fb106da1816a459670473ff821bbac5bc5f18dcda1e94932386cc2c25e2a3a62_f0caa010
  • 0-02-04-85faeb4798a076f6ea47ed002f8b166458a46b4a5327d79af3656c9fa438d141_60c6ad45
  • 0-02-04-9f2bf3beb051e8120808d25d2b693c2da9a5a96c5f0e6ef714d71d11f9c42002_94477c16
  • 0-02-04-e9c3939527eabda872ea46496a24c6acaa7d162abc3001cbec36940f00b419f1_f238545a
Emshir
Kalabria, Pristina, Municipality of Pristina, 100000, Kosovo
Qira 350€ - Banesë
E6403 50 2 Dhoma

Banesë me qira , kati -IX-
Sallon me kuzhinë, dy  dhomë gjumi, ballkon.
Shifra E6403
Tel dhe Viber:
+383 49 399 600
+383 49 399 700.
E bëjë “Share” vetëm për miqtë e mi.
Banesat e tjera mund ti shihni në fb.com/esenca2

Karakteristikat