• 1e8cd47487d09158a2137edb2913f074a48036ff74d816215e831c3a2eeb829e_full
  • 493daab24959ef2b8ec0d0b226e23ddd96979b79d6e0be0f3c93922c4e548ec6_full
  • e458d01123474ad79e4cdcbe77c31ff32f126ae2863452495f5576274de1ef73_full
  • 5803edcf6487a5d201c5a2b5dbfe57a942e83e39cc8710c728e1c4f7128b9d63_full
  • 1f2498336dcab16425437ea566007ccc37aac59eb992543bd7c706ea53bfd019_full
  • d3c23d4e7ff49a74ccaa4bc6dc87d490ac7692e005015a4a0d7ade856f6ad8dd_full
  • 4a4e28d7b6d6937605bb673251287a0698b295232429d75de2412c83687bfbbb_full
Lakrishte
Lakrishtë, Pristina, Municipality of Pristina, 10000, Kosovo
Qira 250€ - Banesë
E7733 80 3 Dhoma

Banesë me qira
Sallon, kuzhinë,dy dhoma gjumi,banjo,koridor.
Shifra -0335-2
Tel dhe viber :
049/399-500/049/399-600/049/399-700
Banesat e tjera mund ti shihni ne www.facebook.com/esenca2