• 57717a745a532c7eb1964c0a144ee841ec8d4397023bc06b4882de918521e8f6_full
  • 9d9159f252e9c5d8bb05fc0ccc055c29d4113a1b84b7d774f6410adc0e97f56f_full
  • 4cb1c2c92d40f4b5a9dd973d1c1ac0e487a4936748aea6267fd745428ae513ac_full
  • 7212f71e691063cf33e195d23ea2e68a64d2bd41be19be876e9e5a945793adfb_full
  • 804d47de8ed0b88e0bbf7883c9ccab95ced43e1c723f04ad6ba2a6d226b58cf9_full
  • 6a96b0a40db8801aca2bd7c07db07db96d5dddbfcbddb2c56034acff5348ea09_full
Pejton
Qyteza Pejton, Pristina, Municipality of Pristina, 10000, Kosovo
Qira 700€ - Banesë
E7719 120 3 Dhoma

Banesë me qira ,Kati-V-
Sallon me kuzhinë,tre  dhoma gjumi,banjo,koridor.
Shifra -0325-1
Tel dhe viber :
049/399-500/049/399-600/049/399-700
Banesat e tjera mund ti shihni ne www.facebook.com/esenca2