• 0.02.01.74c7060eb780227733a4afb57bfe71bc82442404548896ed15e4d14f5611c8ad_full
  • 0.02.01.15428082a521077fdfc0f15b307a67a16c2e68eb1dd2c8ee84b8cf72b89a41ad_full
  • 0.02.01.a4c9251b3409e1fd96886959254941bd107fd258da0a5db16a01348d0b92c503_full
  • 0.02.01.0de1fcb8ae97a28bd059171f653453457b4973414f7d0000d727831a2bff5a5c_full
Qendër
Ipko Qender shitje, Franz Bob, Prishtina e Re 1, Pristina, Municipality of Pristina, 10060, Kosovo
Qira 330€ - Banesë
E8007 87 2 Dhoma

Banesë me qira,në sheshin Zahir Pajaziti
Sallon, kuzhinë,një dhomë gjumi,banjo,koridor.
Shifra -0406-1
Tel dhe viber :
049/399-500/049/399-600/049/399-700
Banesat e tjera mund ti shihni ne www.facebook.com/esenca2

Karakteristikat