• 20160908090403-9621
  • 20160908090404-1468
  • 20160908090404-8404
  • 20160908090405-587
  • 20160908090404-6593
Teatri
Teatri, Agim Ramadani, Old Town, Pristina, Municipality of Pristina, 10060, Kosovo
Qira 200€ - Banesë
E8555 50 1 Dhoma

Banesë me qira Kati-VII-
Sallon me kuzhinë,banjo,ballkon koridor.
Shifra 0571-1
Tel dhe viber :
049/399-500/049/399-600/049/399-700
Banesat e tjera mund ti shihni ne www.facebook.com/esenca2