• 0-02-05-0575dacaf049d79552e8f78438440ca1816d9ed13ff40ebbd8c4a77ff2b85189_5fdfab3f
  • 0-02-05-4c90c70d59724413296f83794aec02507e050b903eabb12b832b28df4e44bec4_f7bd6344
  • 0-02-05-8c56137ef447cb68947006f514230677ad59f68eb3834ddc8d4ce0d6cf6c5d59_9cf29580
  • 0-02-05-14a34ddbbb8d2b84b0e25b95785fbfefb0c32dd9c66e6685c45b3fb6779efd5b_8092a255
  • 0-02-05-b4eb39fa9f7fb09857242ea2f9e27b6e90b431f964552c08ea6b93d2fff6f442_e5f4cd5
  • 0-02-05-c5d6bb049a41e59d55dbb4cafe2a2ba6f9b8984f704504d21b647400e912db24_a2cdbf3d
  • 0-02-05-e47c8a6273cf126da34075652997870d6dd72603d4eb5a4f30581caafaf47d02_d1d75f8
Bregu diellit
Bregu diellit përballë rruges B
Qira 300€ - Banesë
E7251 70 3 Dhoma

Banesë me qira Kati-II-
Përballë rruges B
Sallon ,kuzhinë,dy dhoma gjumi,banjo,koridor.
Shifra -0215
Tel dhe viber :
049/399-500/049/399-600/049/399-700
Banesat e tjera mund ti shihni ne www.facebook.com/esenca2