• 0-02-01-7a2441cd9352691a901cdd19b926997c0b5e0a9c553e0223305b84483fd8374c_full
  • 0-02-01-3d93641f6fb77be0aca834e357cba24a927fc3e06a57765513c6c68924cac08b_full
  • 0-02-01-dd25c0cb4c016353c93d3ed4eb23d02d1ef2b5b51779eebfd73f146bda06f3a4_full
  • 0-02-01-9c089e23f27b12957602fdcfb9172186e87024639caf7c81ffb9c2e9ed6556f2_full
  • 0-02-01-1b41aedd8ee75cd70f94c91433a65852970ac05b246abffe21544dc9e666f6ba_full
  • 0-02-01-085df599c3f684f569e785213fbf5d59c2e4755b4a839a080c80aecdf590f57f_full
  • 0-02-01-cb3e38e3dfee719539d3b9dd9ae04cc1211584df66ab75ae7f049da23e08cb18_full
  • 0-02-01-dc72ba5d4fdc2b909dddbd336d95c6d2fb82ae85388974317645d7da2309a068_full
Dardani
Dardani, Pristina, Municipality of Pristina, 10000, Kosovo
Qira 330€ - Banesë
E8016 80 3 Dhoma

Sallon me kuzhinë,dy dhoma gjumi,banjo,koridor. kati -II- Ashensor
Shifra E8016
Tel dhe viber :
049/399-500.
049/399-600.
049/399-700.
Banesat e tjera mund ti shihni ne www.facebook.com/esenca2