Royal Mall

  • 0-02-05-9335ec78632291fae297ed56067514075db9de5d33bf101721f763587cc3985c_d5cb9693
  • 0-02-05-c3d99642361f04a386221576148bedd61d4f121b20d8ce4d52a0ce956d026bfd_ebf3c3ee
  • 0-02-05-a07b04d10c4a4bd91933a13a317235d9a4d179dd6bcd37ff3fc39424fe7f07a5_324c3c40
  • 0-02-05-4434544b5653c34af4972f35d3ce91214678b41ccd85b1dea577aa2003274661_1b63114b
  • 0-02-05-408559436332dc5d265d084a235b14492458c6bdc9be5508d5c607d60c3dc147_70a32f35
  • 0-02-05-a85cf9e45a492e79aa3002b7026fbef0bbe44310f45057c202efa4d0a8a2e147_b2b7d847
  • 0-02-05-b47009c8f6d5a03b432e27d603a9f8f4941f40a07103f7f76a4d6bd36cccb8a4_8b020e2c
  • 0-02-05-bb12c1e4a7925d826e6f306418ecfa94fff13005ed9ac5767e551e43c6d86bab_758624db
Royal Mall
Pristina, Municipality of Pristina, Kosovo
Qira 550€ - Banesë
E8041 95 3 Dhoma

Banesë me qira Kati-VIII-
Sallon me kuzhinë,dy dhoma gjumi,banjo,koridor.
Shifra -0414-1
Tel dhe viber :
049/399-500/049/399-600/049/399-700
Banesat e tjera mund ti shihni ne www.facebook.com/esenca2