Banesë me qira-Bregu i Diellit

  • 0-02-05-cde58dcd4ec567bbbd168c12fe689edfc3e920192918e8cf4af391b2b67e108e_58a908f6
  • 0-02-05-16a0444cd1cba363fcc1bed2052f7ba77a9d2db75172dda3087e35979b3bad4b_9d66ac62
  • 0-02-05-77ab0e6362a828c290871d31b3c0a99a8662ec937bc6306cca05c56b15779278_f32e2b8d
  • 0-02-05-a8a4f5b8f868497c24fd016eab551824ee5ea02cc5844711d397c48d00099bc7_6b947813
  • 0-02-05-b2475818d3e28231a849c9b772c44a2685eaabe63082e41c686ff932bd5f79c0_ac0ca751
  • 0-02-05-58a09b5601fbcdb93148a00dd8ef1eec7ae56cd703354881100de122f3be2f07_edc12b73
Banesë me qira-Bregu i Diellit
Bregu i Diellit, Pristina, Municipality of Pristina, 10060, Kosovo
Qira 320€ - Banesë
E5697 106 4 Dhoma

Banesë me qira-Kati IX
Kompleksi Dafina.
Sallon me kuzhinë, tri dhoma gjumi,koridor,shpajz,banjo.
Shifra M-1634.
Tel dhe Viber : +383 49 399 600.
Banesat e tjera mund ti shihni në fb.com/esenca2